[cherry_row]

[cherry_col size_md=”12″]

Вашият сватбен ден ще бъде естествено продължение на вашата любовна история и затова вие бихте искали той да е планиран и организиран като най- красивият, изтънчен,  романтичен и незабравим ден от живота ви.

Именно това правим ние: планираме и създаваме уникални, изискани сватби съобразени с вашият стил, отразяващи вашата индивидуалност и разказващи вашата лична история.

Отпразнуването на началото на вашият семеен живот ще бъде специално събитие както за вас, така и за вашите семейства и приятели. Без съмнение вие ще искате този ден да е едно изключително и необикновено преживяване за всички ваши гости.

Ние специализираме в организацията на  удивително красиви и незабравими сватби.

От напълно трансформиране на залата с драперии, светлини, покривки, калъфи за столове, разкошни цветни аранжировки до всеки малък изискан детайл като луксозни покани, аксесоари за масата, подаръчета за гости, и още много други. Ние много внимателно подбираме само най- добрите и висококачествени продукти и услуги за вас.

Вашата сватба трябва да разказва история и да представи вашият личен стил. Това включва менюто и напитките, жива музика и танцово- артистична програма. Ние ви помагаме да направите вашият подбор на услуги и забавна програма и след това координираме всичко и всички съобразно вашият вкус и желания.

Ако живеете извън България, имате натоварен професионален живот, имате високи изисквания и разбирате изяществото и елегантността на това събитие, то трябва да знаете, че ние може да сме ви много полезни точно с това.

Асистирайки ви през абсолютно целия вълнуващ период на организация на вашата сватба, ние ще се погрижим за всичко и ще ви предоставим услуга която перфектно ще отговори на вашият стил.

Ние имаме богат опит в организация на дистанционни сватби за български живеещи извън България, но желаещи да сключат брак в родината ни. Нашият офис се намира в Лондон, Обединено Кралство, но ние нямаме никакви пречки да работим с и булки живеещи в цял свят и в България. С нашият близо десет годишен опит в подготовката и организацията на сватбени събития гордо можем да кажем, че разполагаме със списък от най- добрите и качествените стоки и услуги в страната.

Независимо дали мечтаете за модерен шик или елегантно парти, изискано ретро или градинска сватба, луксозна и пищна празненство или интимен и романтичен празник, ние сме тук за да сбъднем вашите мечти.

Пишете ни сега на office@prikzenden.com или се свържете с нас на посочените тук телефони , за да насрочим нашата първа среща и да поговорим за вашита мечтана сватба.

С нетърпение очакваме да превърнем вашите мечти в незабравими спомени.

[/cherry_col]

[/cherry_row]

[cherry_row type=”full-width” bg_type=”none” bg_position=”center” bg_repeat=”no-repeat” bg_attachment=”scroll” parallax_speed=”1.5″ parallax_invert=”no” min_height=”300″ speed=”1.5″ invert=”no”]

[cherry_col size_md=”12″ size_xs=”none” size_sm=”none” size_lg=”none” offset_xs=”none” offset_sm=”none” offset_md=”none” offset_lg=”none” pull_xs=”none” pull_sm=”none” pull_md=”none” pull_lg=”none” push_xs=”none” push_sm=”none” push_md=”none” push_lg=”none” collapse=”no” bg_type=”none” bg_position=”center” bg_repeat=”no-repeat” bg_attachment=”scroll”]

[cherry_button text=”Историята на Мариела” url=”https://www.prikazenden.com/mariellas-story/” style=”primary” size=”medium” display=”inline” radius=”0″ centered=”no” fluid=”no” fluid_position=”left” icon_position=”left” min_width=”0″ target=”self” hover_animation=”fade”]

[/cherry_col]

[/cherry_row]