Здравейте,

За мен е чест и удоволствие, че имам тази прекрасна възможност да се представя пред вас.

Казвам се Мариела Уилсън и съм основател на бутикова сватбена агенция “Приказен ден“.

Моята цел е да планират сватбата на вашите мечти. Изпипвайки всеки малък детайл и изпълнявайки всички ваши желания е моят начин да превърна вашите мечти ви в незабравими спомени.

Вярвам, че всеки заслужава да има своя перфектен сватба ден. Когато казвам “перфектен сватбен ден ” искам предвид красива декорация, драматично място за церемония, изключителна атмосфера, превъзходна храна и напитки, безупречна организация и всичко това да е точно така както сте си го мечтали.

Аз започнах моята кариера като сватбен агент през 2004 г. и оттогава до сега съм планирали десетки сватби. След толкова много години опит знам, че всеки един детайл има значение, но най-важното нещо на сватбеният ден сте вие и вашето спокойствие, да знаете, че всичко и всички са на точното място в точното време .

Сватбеният ден трябва да бъде едно страхотно изживяване, един неповторим празник. И въпреки, че ще споделите с цялото си семейство и близки приятели десетки магически моменти, този ден е само за вас.

Моята страст е да създавам приказно красиви тържества, като с безупречно внимание към детайлите и отлична организация мога да превърна всяко желание в реалност.

 ” Намери работата, която да обичаш и никога няма да работиш и ден в живота си ” .

 Конфуций

Ето това е точно, което аз чувствам .

Сватбите са моята любов и моята страст . Аз просто ги обожавам !

Аз искрено вярвам в истинската любов и затова, това което най-много ме вдъхновява е любовната история която разказва всяка една сватба .

Ето малко и за мен:

Родена и израстнала в столицата на красива България аз съм възпитана да  вярвам в доброто, в любовта, в честноста и в това, че всеки един от нас заслужава да изживее живота си така както би се чувствал най- щастлив.

Научих се на много добродетели – да обичам и уважавам, да ценя природата и да помагам на нуждаещите се. Научих се още да вярвам в чудеса и да имам големи мечти.

Сватбена агенция “Приказен ден” е една от моите големи мечти и ми отне две години и полувина, за да я реализирам. Когато, обаче аз и сестра ми Николета започнахме 2004 година аз знаех, че “Приказен ден” ще е най- добрата сватбена агенция в България.

Така започна всичко за мен – с една голяма мечта и много, много силно желание тя да се сбъдне. Сега след толкова години мога да кажа, че тази силна страст с която сбъднах мечтата си все още е моята движещата сила да сбъдвам мечтите да десетки двойки.

Grand Wedding Show

Идеята за това сватбеното изложение се породи от желанието ми да събера за един ден на едно място едни от най- добрите фирми предлагащи сватбени стоки и услуги и да им предоставя сцена да покажат най- новите си и добри продукти. Това сватбено изложение, обаче е създадено изцяло с мисълта на бъдещите младоженци.

Grand Wedding Show дава невероятната възможност на всички двойки подготвяйки сами своето сватбено тържество да се запознаят с прекрасна селекция от производители на сватбени стоки и услуги. Всичко най- необходимо за перфектната сватба само за един ден под един покрив и реална възможност за един ден да организират цялата си сватба.

Професионална история

Мариела Уилсън става първият български член на Световната Асоцияция за Сватбени Консултанти – АВС САЩ през 2004 година и след успешно преминаване на професионално обучение получава диплом за Професионален Сватбен Консултант с което става първият дипломиран сватбен агент в България.

Като експерт в организацията и декорацията на тържества Мариела Камбурова от сватбена агенция „Приказен ден” е често канен консултант по сватбени и романтични теми в различни медии.

За дългогодишната си професионална практика тя имат над 100 публикации и интервюта в различни списания, вестници и електронни издания. Гостувала е и на няколко радио предавания в София и страната.

Мариела Уилсън е давала ценни съвети и препоръки на тема на сватби и семейни тържества в най- гледани телевизионни предавания по бТВ, Канал 1, Нова Телевизия, ТВ7, ТВ2, ББТ.Сватбена агенция „Приказен ден” има четири отразени сватби в първото телевизионното реалити за сватби „Такъв е живота – Сватбата”- 2006 година. Екипа на агенцията „гостува” за 1 час в къщата на ВИП Брадър, за да декорира приказно двора за сватбата на Христина и Здравко. „Приказен ден” получи специална покана от Шоуто на Слави да асистира в подготовката на сватбата на победителите от „Моята Голяма ТВ Сватба” – Ася и Станьо и да изготви специална тематична декорация за тяхната сватба на 14 февруари 2009 година.